default-logo

Η αρχιτεκτονική μας ομάδα ανέλαβε τη μελέτη, επίβλεψη καθώς και κατασκευή της γωνιακής τετραώροφης οικοδομής μικτής χρήσης που αποτελείται από ένα κατάστημα στο ισόγειο διπλού ύψους, αξιοποιημένου εν μέρει με τη δημιουργία ενός παταριού για βοηθητική χρήση. Επιπλέον ένα όροφο-διαμέρισμα στον πρώτο όροφο και μία μεζονέτα στο δεύτερο και τρίτο όροφο. Οι όψεις του καταστήματος χαρακτηρίζονται από πλήρη διαφάνεια, επιτρέποντας την οπτική σύνδεση του εσωτερικού με τον αστικό ιστό και συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην άπλετη εισροή του ηλιακού φωτός, διευκολύνοντας τις εργασίες του καταστήματος. Η διαφάνεια σαν στοιχείο χρησιμοποιείται και στους ορόφους των διαμερισμάτων δημιουργώντας μία εναλλαγή πλήρων και κενών που οδηγεί σε ένα παιχνίδι φωτός και σκιάς εσωτερικά του κτιρίου.

ΜΕΛΕΤΗ – ΕΠΙΒΛΕΨΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ