default-logo

Το αρχιτεκτονικό γραφείο μας ανέλαβε τη μελέτη και επίβλεψη της διαμόρφωσης των καταστημάτων γνωστής αλυσίδας εμπορίας βιβλίων και πολυμέσων στο κέντρο της Αθήνας. Το κατάστημα εσωτερικά είναι ενδεδυμένο με ξύλινο παρκέ και με ξύλινες βιβλιοθήκες σε όλες τις επιφάνειες  έτσι ώστε να υπάρξει μία συνοχή ως προς την υλικότητα του βασικού εμπορεύματος του καταστήματος, του βιβλίου. Κόκκινες αποχρώσεις έρχονται να τονίσουν και να διαφοροποιήσουν κάποια τμήματα του καταστήματος. Εξωτερικά οι όψεις λόγω της άρτιας ποιότητας του μαρμάρου Διονύσου που είναι επενδυμένες προσδίδουν μία αίσθηση πολυτέλειας στο κατάστημα ενώ παράλληλα αίσθηση οικειότητας και θαυμασμού στον άνθρωπο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο φωτισμό του κτιρίου, ο οποίος προσδίδει μία ομοιόμορφη κατανομή του φωτός στο χώρο, αλλά και μία θεατρικότητα.

ΜΕΛΕΤΗ – ΕΠΙΒΛΕΨΗ